Modele texte, mesaje pentru nași de botez

Când se comandă cadou pentru cerere/mulțumire nași, 99% din clienți ne cer texte ce s-ar potrivi pentru a ruga o pereche să le fie nași de cununie sau botez, sau să le mulțumească că au acceptat să le fie nași. Așadar, încercăm să adunăm de peste tot texte ce le puteți folosi pentru personalizarea cadourilor pentru nași.

Nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi !

Știți că barza se grăbește,
Și vă lasă un colet,
E un bebe ce-și dorește
Nași frumoși și de poveste!

 La casă cu nași buni, Dumnezeu face minuni!

Dragii mei nași, vă mulțumesc că ați fost alături de mine la primirea Sfântului Botez și ați devenit părinții mei spirituali.

Îmi doresc să-mi fiți mereu un sprijin și un bun sfătuitor pe calea vieții. Cu apreciere și iubire, finuța voastră/finuțul vostru.

Mami și tati mi-au spus că nașii sunt singura familie pe care o alegi. Vă mulțumesc că mi-ați devenit părinți spirituali și că aveți grijă de mine.
Cu multă dragoste, finuța voastră/finuțul vostru.


Vă mulțumesc, nașii mei dragi, că ați fost o parte atât de specială în ziua cea binecuvântată a botezului meu, în calitate de părinți spirituali. Mi-ați oferit, de atunci, un exemplu de adevărată viață creștină. Sfaturile, rugăciunile și dragostea voastră au fost și sunt o mare binecuvântare pentru mine și pentru familia mea.
Vă port mereu în suflet.

Nașii sunt un dar special trimis de la Dumnezeu. Vă mulțumesc că vegheați asupra mea!

 Nașii sunt cadoul de neprețuit pe care părinții mi l-au făcut din prima zi de viață. Vă mulțumesc pentru atenția și iubirea voastră!

Mami și tati mi-au oferit darul vieții. Iar viața mi-a oferit un dar prețios: pe voi! Vă îmbrățișez cu drag!

Dragii mei nași, Dumnezeu v-a ales pe voi să-mi fiți nași, să-mi fiți alături ca părinți spirituali. Vă mulțumesc că m-ați făcut creștin, că mă ocrotiți ca pe copilul vostru! 

Cel mai bun lucru pe care ni l-ați oferit în afară de prietenia voastră, este faptul că ați acceptat să fiți părinți spirituali pentru băiețelul nostru/fetița noastră.
Iar pentru asta vă prețuim și vă iubim!


Nașii sunt cei care ne dau un nume. Ne strâng la piept, atunci când apărem pe lume. Ne împărtășesc credința atunci când ne botează. Sunt îngeri păzitor, miracole creează!

Faptul că îmi sunteți nași de botez este pentru mine un mare privilegiu, o adevărată binecuvântare. V-am avut lângă mine în ziua creștinării, mi-ați fost și știu că-mi veți fi în continuare alături în toate momentele importante ale vieții mele. Vă mulțumesc pentru tot!

Sunt foarte fericit(ă) că ați acceptat să fiți nașii mei de botez. Vă mulțumesc din inimă pentru acest lucru și vă promit că mă voi strădui să învăț cât mai multe lucruri bune și frumoase de la voi.

Între toate binecuvântările pe care mi le-a dat Dumnezeu de-a lungul vieții, voi, nașii mei de botez, sunteți una dintre cele mai importante. Vă mulțumesc că v-ați asumat creștinarea mea și pentru tot ce mi-ați dăruit de atunci.

Dragi nași, vă mulțumesc pentru misiunea asumată și pentru dragostea cu care vegheați neîncetat asupra mea. Vă mulțumesc pentru iubirea necondinționată și sprijinul vostru enorm! 

 Dragi nași, vă sunt recunoscătoare că vă îndepliniți cât mai bine misiunea asumată, împărtășindu-mi cu înțelepciune valorile moralei creștine și îndrumându-mi pașii pe drumul cel luminos al credinței. M-ați ajutat atât de mult să cresc spiritual! Fie ca Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze din belșug!

Vă mulțumesc, bunii mei nași, că ați dăruit tuturor celor dragi mie bucuria de a fi părtași la minunatul moment al botezului meu. Prezența și generozitatea voastră au fost și vor fi mereu apreciate de noi toți. Ne rugăm că mari și multe binecuvântări să vină de la Domnul în familia voastră. 

Dragii mei nași, vă mulțumesc încă o dată pentru darurile generoase, spirituale și materiale, pe care mi le-ați făcut în ziua botezului meu; au fost și sunt foarte prețioase pentru mine. Vă sunt profund recunoscătoare pentru faptul că mi-ați făcut onoarea de a-mi fi părinți spirituali. Ați fost și veți rămâne pentru totdeauna un capitol luminos al poveștii vieții mele.


Mulțumesc din inimă, dragii mei nași, pentru rolul minunat jucat în viața mea și a familiei mele! Ne-ați fost mereu alături, la bine și la rău! Ne-ați sfătuit cu înțelepciune și bunăvoință, ne-ați ajutat când ne-a fost greu, ne-ați mângâiat la durere și v-ați bucurat de toate împlinirile mele și ale noastre… Ne-ați dăruit atât de mult din ființa voastră! Nu cred că pot exista niște mentori spirituali mai minunați ca voi! Le mulțumesc părinților mei că v-au ales și vă mulțumesc vouă că ați acceptat!

Dorința și entuziasmul tău de a fi nașa noului membru al familiei noastre, micuța/micuțul este o adevărată binecuvântare. Nu ne puteam dori o persoană mai potrivită pentru acest rol atât de important, o persoană mai capabilă să-i insufle dragoste pentru valorile bisericii și ale comunității noastre. Vă mulțumim!

Prieteni dragi, ați fost atât de dăruiți misiunii de nași, atât de inimoși și generoși în acea zi specială a botezului fetiței/băiețelului nostru. Vă mulțumim pentru aceasta și pentru toți anii de frumoasă prietenie ce ne leagă, pentru bunătatea și dragostea voastră. Fie ca și copiii noștri să crească împreună și să fie la fel de buni prieteni ca noi toată viața!

Vă mulțumesc foarte mult că mi-ați dăruit dragoste și îndrumare din ziua botezului meu până astăzi. Cu siguranță, sunteți o mare binecuvântare de Sus pentru mine. Nu găsesc cuvintele potrivite pentru a vă spune cât de mult vă prețuiesc, așa încăt voi spune, din adâncul inimii mele, un simplu, dar plin de recunoștință, MULȚUMESC!

Suntem atât de fericiți, prieteni dragi, că v-am ales ca nași pentru copilul nostru! Vă mulțumim că ne-ați făcut onoarea și ați acceptat această misiune de mentori spirituali pe drumul vieții sale! Prin aceasta, prietenia noastră a devenit și mai strânsă, mai puternică, iar devenirea creștină a micuțului nostru, mai sigură. Domnul să vă binecuvânteze!

Înainte de a se naște puiuțul nostru, ne-ați mărturisit că v-ați dori sâ-l botezați, să-i fiți părinți spirituali. Am fost de acord fără a sta pe gânduri. Pentru că știam ce fel de oameni sunteți, doar vă alesesem deja ca prieteni!… Știm acum cî am avut dreptate. Știm că îl veți iubi pe acest pui de om la fel de mult ca și noi, părinții lui. Știm că îl veți ocroti, îl veți călăuzi și, într-o zi, îi veți deveni cei mai buni prieteni. Știm că veți fi mereu alături de el și că veți face tot ceea ce vă va sta în putință să-l știți fericit. Prieteni dragi, vă mulțumim!

Apreciem toată dragostea și sprijinul pe care ni le-ați arătat în ziua botezului micuțului nostru (numele), ca nași. Vă mulțumim pentru generozitatea voastră, pentru darurile minunate pe care i le-ați oferit și, mai ales, pentru promisiunea de a-i fi mereu alături.

Shopping Cart