Modele texte, mesaje pentru nași de cununie

.

Când se comandă cadou pentru cerere/mulțumire nași, 99% din clienți ne cer texte ce s-ar potrivi pentru a ruga o pereche să le fie nași de cununie sau botez, sau să le mulțumească că au acceptat să le fie nași. Așadar, încercăm să adunăm de peste tot texte ce le puteți folosi pentru personalizarea cadourilor pentru nași.

 

Nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi !

Ne dorim sa fiți nași pentru o zi, prieteni pentru o viață!

Nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi, și noi v-am ales pe voi !

Nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi, și noi i-am ales pe cei mai buni !

Atunci când ne-am gândit la familie, și la jurământ de credință, am căutat doi oameni frumoși ce se iubesc, și vor fi un exemplu pentru noi. 

Ne-am hotărât! Vrem să împărtăşim acelaşi suflet, aceeaşi inimă şi un singur drum. Suntem însă, la început şi avem nevoie de un exemplu, o susţinere, un îndemn, un sfat şi-o bună intenţie. Şi pentru asta, v-am ales pe voi (aici puteți trece numele nașilor) să ne fiţi naşi când vom face pasul spre a ne căsători.

 

 

Șansa a făcut să ne cunoaștem, respectul și prietenia a făcut să ne deveniți nași!

Dintr-o dragoste înfloritoare ne-am hotărât acum cu bucurie mare să ne unim destinele într-o superbă floare. Vă rugăm să ne împliniţi dorinţa arzătoare de a ne fi nași!

 

Scumpii noştri nănăşei, se apropie clipa cănd noi doi  vom păşi în universul familiei şi dorim din toată inima ca să ne împlinim acest vis frumos prin binecuvîntarea voastră.

 

La casă cu nași buni, Dumnezeu face minuni!

 

Vă rugăm mult să acceptaţi propunerea şi rugămintea noastră de a ne fi naşi de cununie şi părinţi spirituali, să rămânem în continuare cei mai buni prieteni. Să găsim în voi un sprijin şi un sfătuitor pe calea vieţii.

 

 

În cea mai frumoasă zi a vieţii noastre ne veţi însoţi cu speranţă şi căldură, ne veţi conduce cu grijă la altar şi ne veţi oferi binecuvântarea în dar. Cu voi vom împărtăşi necazuri, bucurii, dar promitem să fim cei mai recunoscători fini. Ne veţi îndruma în viaţă cu bunătate şi credinţă, iar noi vă vom purta în suflet mereu recunoştinţă. Vă mulţumim din suflet!

 

Vă mulțumim că ați acceptat să fiți alături de noi în această călătorie numită viață!

 

Dragii noștri nași, în cea mai frumoasă zi a vieții noastre, ne-ați fost alături cu dragostea și sprijinul vostru. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simțim. Vom spune doar atât: Vă mulțumim!

Dragii noștri, nașii sunt cei care oferă puterea familiei și căldura prieteniei. Vă mulțumim că ați acceptat să ne fiți aproape. Vă iubim!

 

Dragii noștri, singurul lucru mai frumos decât acela de a ne fi cei mai buni prieteni, este acela că ați acceptat să ne fiți nași.

Nici un drum nu este prea greu alături de nași atât de speciali. Ne bucurăm că vă avem în viața noastră!

 

Cei mai buni nași, pentru noi sunteți, mereu un sprijin și buni sfătuitori pe calea vieții. Cu dragoste și apreciere, finii voștri.

De la voi învățăm care sunt cele mai importante lucruri pe lume: familia, iubirea, timpul trăit cu înțelepciune. Suntem foarte fericiți că ne sunteți nași. Vă mulțumim! Cu respect și apreciere, finii voștri

 

 

 Alături de noi vor fi cei mai frumoși oameni trimiși de Dumnezeu să ne vegheze iubirea. Suntem mândri cu așa nași. Vă mulțumim pentru tot! 

Iubire, mândrie, respect … Acestea sunt printre puținele cuvinte ce descriu ce simțim pentru voi doi, nașii noștri.

 

Voi, oameni minunați, ne-ați sprijinit și ați crezut în dragostea noastră. Sunteți mai mult decât ne-am fi dorit, sunteți cei mai speciali părinți spirituali.
Vă iubim și vă respectăm

 

Din ai noștri prieteni, voi în nași v-ați transformat. A fost mare bucurie, atunci când ați acceptat.

 

Binecuvântați, împliniți și minunați. Așa sunteți voi, nașii noștri, cei care ați crezut în povestea noastră și cei care ne sunteți sprijin de când am decis să ne întemeiem o familie. Vă suntem recunoscători pentru tot ce ne-ați oferit! Cu mult respect, finii voștri.

Nu contează ce ai în viață, ci pe cine ai alături când treci prin viață. Noi v-am ales pe voi, dragi nași, să ne fiți familie și sprijin. Vă mulțumim pentru toate vorbele frumoase și dragostea voastră!

 

Dragii noștri nași, vă mulțumim că sunteți cei mai buni nași pe care i-am fi putut avea. Am avut un noroc imens să găsim în voi părinții spirituali de care au atâta nevoie doi tineri la început de drum, cum am fost și noi.

Dragii noștri nași, fiind la început de drum, avem nevoie de susținere, un sfat și de o bună intenție. Și pentru asta v-am ales pe voi, să ne fiți părinți spirituali și prieteni!

 

Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simțim pentru voi, nași dragi. Vă spunem doar atât: vă prețuim și vă iubim! Cu admirație, finii voștri.

Dragii noștri nași, în cea mai frumoasă zi a vieții noastre ne-ați însoțit cu grijă la altar și ne-ați oferit binecuvântare în dar.
Cu voi vom împărtăși necazuri, bucurii. Promitem să fim cei mai ascultători fini. Ne veți îndruma în viață cu bunăstare și credință, iar noi vă vom purta în suflet mereu cu recunoștință!

 

Dragii noștri nași, noi am găsit în voi un sprijin, un sfătuitor pe calea vieții. Vă suntem profund recunoscători pentru dragostea și susținerea voastră!
Vă dorim să fiți binecuvântați de Dumnezeu cu multă iubire și armonie! Cu sinceritate și respect, finii voștri.

 

Prieteni am fost, prieteni am rămas. Dar acum ne leagă o relație și mai frumoasă. Suntem o familie în fața lui Dumnezeu și a lumii. Vă mulțumim că ne-ați devenit nași și promitem să vă iubim.

 Dragi nași, vă mulțumim că ne-ați oferit amintiri de neuitat, că ne-ați povățuit și ne-ați îndrumat pe al vieții drum. Cu recunoștință și dragoste, finii voștri.

Vă mulțumim că sunteți lângă noi, că ne îndrumați și sprijin mereu ne oferiți! Vă mulțumim pentru clipele frumoase petrecute împreună încă din ziua în care ați acceptat să ne fiți părinți spirituali.

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart